Det är när krisen kommer som man hittar lösningar

Jag och min sambo bestämde oss för att flytta till Höganäs för snart exakt 10 år sedan. Då var vi unga, pigga och glada i livet. Vi hade båda fått nya jobb och var taggade på att helt enkelt starta ett nytt spännande liv. Däremot var min sambo orolig om kvällarna. Vi hade nämligen köpt ett hus som kanske inte var i toppskick. Detta gjorde henne orolig så att hon knappt sov om nätterna. Jag som däremot är den lugna av oss försökte trösta henne med att det oavsett inget är vi kan göra något åt. Det är precis som att köpa en bil. Den kan vara i bra skick från början men ändå rasa ihop efter en dag, lik väl som vårt hus som inte är i toppskick inte alls behöver rasa ihop för det.

Men tji fick jag

Lugn som jag var så fick jag väl äta upp en del när vi väl flyttade in i huset. Det första som hände var nämligen att flyttbilen som körde flyttlasset blev stulen men hittades som tur var bara någon timma senare. Alla våra saker var kvar och vi har nog aldrig varit så lättade i våra liv. Förutom när vi fick kontakta en elektriker i Höganäs som efter en vecka fick komma hem till oss och hjälpa oss med elen i huset. Som tur var så var det enkelt att hitta en bra elektriker i Höganäs som dessutom hjälpte oss vidare med solcellspaneler och installation av elbilsladdare. Men jag var inte så kaxig när hela elen slagit ut och vi fick ta in på hotell en vecka för att det tydligen behövdes dras om el med vår egen hälsa som anledning.  Man kan tro att min fru efter detta blev lugn men hon blev bara mer stressad. Som tur har vi vår elektriker i Höganäs så jag är trots allt lugn ändå!