Vem kan du lite på?

GEAB tycker jag vi ska prata lite mer om idag. Jag gillar ju att göra någon form av recensioner på företag som jag anlitat, både privat och inom mitt yrke, bara för att helt enkelt dela med mig av min upplevelse. Mycket också för att jag själv älskar att läsa liknande recensioner från andra som delar med sig av sina upplevelser. Enligt mig finns det liksom inget bättre än att gå in i något forum och börja läsa om olika hantverkare eller liknande för att faktiskt se hur dem jobbar in action. Oavsett hur mycket man läser på deras hemsida så kan det ju vara jättesvårt att få en bild av hur dem faktiskt är på riktigt att ha och göra med.

GEAB som vi pratar lite närmare om idag har jag däremot inget dåligt att säga om. Garantientreprenad AB är ett ganska litet företag men i en ack så viktig bransch. Det är hemma hos kunderna som dem är och gräver, lägger rör, snickrar, renoverar, fuktsäkrar, lägger golv och hela tiden i samband med detta – hittar lösningar. Med en så himla sund inställning så blev jag nästan förvånad hur bra jag blev bemött när jag berättade vad jag behövde hjälp med. Tidigare liknande verksamheter hade i princip tackat nej till detta jobb men GEAB var glada att kunna säga att dem gärna hjälper till.

Resultatet är viktigt men vägen dit lika så

Givetvis levererade dem ett fantastiskt resultat men pricken över i:et var helt enkelt hur dem skötte det längs vägen. Jag var hela tiden uppdaterad på läget och jag kände alltid att jag hade saker att säga till om, dem lyssnade på mig. Är du med andra ord i behov av någon form av hjälp inom detta så är GEAB ditt givna val!