Världens bästa jobb

Jag har precis bytt jobb och tror att jag hittat världens bästa jobb. Eftersom jag inte har någon lång akademisk utbildning så har de mest avancerade jobben varit uteslutna. Men nu har jag ändå fått ett drömjobb. Jag ska jobba som allt-i-allo på ett mindre företag och se till att allt flyter på firman.

Det kan vara alltifrån att boka in möten, skicka fakturor, köpa in blommor, uppdatera hemsidan, skriva blogginlägg på företagsbloggen, sköta personalfrågor och en massa annat. Jag vet, det låter inte som något avancerat jobb och det är det inte heller. Men det är omväxlande och det är det allra viktigaste för mig. Jag är en rastlös själ som inte orkar sitta still på min kontorsstol några långa stunder i taget.

Får jag ett uppdrag som innebär många timmar framför datorn, så kan jag avbryta och göra något annat som kräver mer fysisk aktivitet en stund.

På tal om kontorsstolar så tror jag att jag hittat en ultimat kontorsstol här på kontoret. Den har en massa bra inställningar och man sitter som en kung. Det gör att jag kan tillbringa lite längre stunder vid mitt skrivbord och slipper fara upp och ner som en stolle.

Exempel på vad jag jobbat med senaste veckan

Som jag skrev så ska jag göra mängder av olika saker och här kommer lite av vad jag gjort den senaste veckan.

  1. Uppdaterat bilder på hemsidan
  2. Skrivit ett blogginlägg till bloggen om mig själv och varför jag ville jobba på företaget
  3. Vattnat blommorna
  4. Beställt kontorsmaterial
  5. Bokfört
  6. Bokat in möten för tre säljare
  7. Hjälpt till att anordna ett kundevent med ca 10 kunder

+ att jag gjort en massa andra småsaker. Inte direkt att bara sitta på sin kontorsstol och häcka, eller hur?

Att jag dessutom har flexibla arbetstider är ett plus. Vissa tider när det är möten eller event inbokade måste jag givetvis vara där, men för övrigt har jag det ganska fritt och kan till och med jobba hemifrån vissa dagar. Bättre kan ingen ha!