Berlocker och hängen

      2 kommentarer till Berlocker och hängen

Oavsett om du är nybörjare eller van vid att tillverka egna smycken av berlocker och hängen så finns det oändligt mycket att köpa online för egen smyckestillverkning. Antalet onlinebutiker för smyckestillverkning har ökat otroligt de senaste åren och fantasin när det gäller att tillverka egna armband och halsband av berlocker och hängen verkar aldrig upphöra. Att vi har haft en pandemi med följd att många har fått vistas i sitt eget hem under 1-2 år verkar ha spätt på fantasin och längtan efter att få göra något annorlunda. För de som redan har sysslat med egen smyckestillverkning har det nog bara fortsatt och trots att leveranser har varit ett stort problem för många butiker så verkar försäljningen av berlocker och hängen ha ökat.

Egna smycken av berlocker

Jag tror att vi alla har fått en dos av smyckestillverkning när vi var små och gick på förskola (dagis). Där pysslade vi ofta och även om vi inte hade så avancerade smyckesdetaljer på den tiden så gjorde vi istället allting med hjälp av pärlor. Vem har inte gjort grytunderlägg av pärlor, eller halsband och armband? Sedan många år tillbaka har det kommit mycket nytt inom smyckestillverkningen och numera kan du köpa berlocker och fina hängen till din egen tillverkning av halsband och armband.

Hängen till halsband

Det finns så fina berlocker och hängen till att göra smycken av och kreativiteten flödar verkligen när det gäller smyckestillverkning. Jag minns att det blev väldigt poppis att göra små änglar av pärlor och berlocker i många olika vackra färger, sedan kunde detta fina hänge fästas i halsband, armband, nyckelringar och ja vi hade till och med änglasmyckena i hästarnas träns som en lyckoamulett. Jag har fortfarande kvar en av dessa i rosa och guld som jag har fäst som ett hänge i ett halsband.