Att hitta lägenhet i Djursholm

      Kommentarer inaktiverade för Att hitta lägenhet i Djursholm

Just nu är jag i en situation där jag är lite så där småstressad. Jag behöver nämligen inom en väldigt snar framtid hitta ledig lägenhet i Djursholm. Jag har nämligen fått jobb där och behöver komma i kontakt med folk som hyr ut lägenheter just där för att ha nära till jobbet. Man vill ju dessutom ha en bostad så snabbt som möjligt vilket gör att jag just nu går över lik. Jag vill liksom bara veta, ha allt fixat och kunna slappna av lite.

Snabbostad.se var ett tips från en vän på Facebook, som hon menade på kan hjälpa mig att hitta ledig lägenhet i Djursholm. Tydligen så registrerar man mig för endast 199 kronor och kan då komma i kontakt med hyresvärdar som önskar hyra ut sina lediga lägenheter – allt detta utan att behöva stå i kö och liknande. Det kändes som ett givet val för mig så jag har registrerat mig och håller just nu tummarna för att jag inom kort ska ha kommit i kontakt med någon som känns bra.

Snabbostad.se känns som en lösning får många

Dels blev jag förvånad att det var så pass enkelt att registrera sig medan jag också insåg att detta är bästa grejen för dem som också vill hyra ut. Jag ska nämligen hyra ut min lägenhet i Borås under tiden jag ska jobba i Djursholm och jag önskade verkligen att det fanns något som snabbostad.se här som jag kunde ta hjälp av. Just lediga lägenheter i Djursholm kan ju vara svåra att hitta men lik väl vill man ju som hyresvärd i Djursholm ha ett bra forum att hitta en hyresgäst på. Med andra ord känns det som en toppenaffärsidé. Men nu har jag inte tid att prata detta mer, utan nu är det fokus på lediga lägenheter i Djursholm som vill ha mig som hyresgäst 🙂 Håll tummarna!