Nischad designer

      Kommentarer inaktiverade för Nischad designer

Jag började för två år sedan plugga till designer. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för mode och jag kände att det var helt rätt redan från första dagen på utbildningen. Det tog inte lång tid innan vi började sy och skapa och jag var så himla nöjd med min tillvaro. Jag hade länge drömt om att göra balklänningar och flådiga outfits som kändisar skulle bära på röda mattan, men man kan lugnt säga att det var inte alls där jag hamnade.

Sedan jag var liten har hela min familj och släkt jagat. Jag är ofta med under jakten och trivs bra i skogen. Vi har roligt tillsammans och det är framförallt kul att ha ett gemensamt intresse. I samband med jakten förra hösten så märkte jag hur det saknades något på marknaden. Nämligen snygga och bekväma jaktkläder till dam. Enda hemsidan som jag sett och som gjorde att jag inspirerades var jaktliv.se, läs mer här om deras affärsidé. Men ändå var jag inte riktigt nöjd och det blev helt enkelt startskottet för det som skulle komma att bli min designpassion och nisch.

Jaktkläder för just dig

Så är du nu en tjej med jaktintresse så vill jag helt enkelt tala, eller skriva, direkt till dig. Jag förstår att du har för stora byxor hemma som alltid kräver skärp och som inte har någon stretch för fem öre. Jag förstår att fickorna är helt felplacerade och inte gör någon nytta alls och att dem praktiska knäskydden inte alls sitter på plats som dem ska.

Numera finns jag tillgänglig, läs mer här om min idé, för din skull. Jag vill skapa jaktkläder som är anpassade för oss tjejer med stretch, en snygg design men framförallt med fokus på att göra oss bekväma.